http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/03/wub-background-55.png

Naše usluge

IZRADA SAJTOVA


Izrada internet stranice može biti delikatan i složen proces. Cilj je da se odgovarajući elementi objedine, da internet stranica bude privlačna klijentima i omogućava komunikaciju. Pritom, mora se obezbediti pristup tehničkoj podršci zarad održavanja dugoročne funkcionalnosti. Naša tehnička podrška svojom stručnošću i osećajem za dizajn, može doneti Vašem brendu profesionalnu platformu, koja će privući više korisnika, omogućiti brzu razmenu podataka i pružiti tehničku podršku za SEO kampanje.


Pogledajte portfolio

Izrada sajtova


Drupal izrada sajtova

Drupal je otvorena menadžment platforma, koju koriste milioni internet stranica i aplikacija. Kreirana je i podržava je angažovana grupa ljudi sa svih strana sveta. Izrada svega od ličnih blogova do kompanijskih aplikacija je jednostavna, jer platforma nudi hiljade dodataka i dizajnova. Takav pristup vam omogućava da stvorite internet stranicu kakvu ste oduvek želeli. Kao open source aplikacija, Drupal ima preko milion programera u preko 230 zemalja sveta, a modifikacije koda i aplikacije su uradjene na 181 jeziku dosada.

WordPress izrada sajtova

Sećate sa da je wordpress bila samo blog platforma? Sada je to savršen alat, koji složena rešenja pretvara u brze sajtove lake za upotrebu. Preko stotinu programera učestvuje u kreiranju ove platforme i trenutno ona ima nebrojeno mnogo dodataka, koji Vašu internet stranicu mogu da transformišu u šta god poželite. WordPress je štedljivo i dugorično rešenje, koje se lako održava koristeći se kvalitetnim dizajnom i strukturom koja je laka za SEO.


http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/03/wub-detalji-19-2.png

Joomla izrada sajtova

Joomla teme i funkcije dozvoljavaju bezbroj mogućnosti u dizajniranju internet stranice za Vašu kompaniju, modifikujući je posebno za Vaše korisnike, i pomažu da ostavite trag u digitalnom svetu. Od dizajna e-prodavnice do internet publikacija, Joomla se može modifikovati da odgovara Vašim potrebama i opremljena je razlišitim dodacima kako bi zadovoljila Vašu publiku. Joomla dodaci su raznovrsni i služe kao alat za podešavanje Vaše internet stranice ili mobine aplikacije kako bi pomogli u razvoju Vašeg poslovanja u digitalnom svetu.


Izrada internet stranica po želji klijenta


Rastuća potreba za mobilnim internetom

Korišćenje internet usluga preko mobilnih telefona je u konstantnom porastu i otvara raznovrsne mogućnosti u pohodu na uspeh. Internet stranica, koja nije optimizovana za upotrebu preko mobilnih telefona, može da vas ostavi ”kratkih rukava” za potencijalna poslovanja. Naš profesionalni pristup u dizajniranju prilagodljivih internet stranica daje odlične rezultate i kod koristnika desktop računara i mobilnih telefona.

Dizajn prilagodljivih internet stranica

Termin ”prilagodljiva internet stranica” koristimo za internet strancu, koja se prilagodjava uredjajima koristnika, nebitno da li je u pitanju desktop računar, smartfon ili tablet. Takva stranica dinamički reorganizuje svoj sadržaji i izgled u odnosu na veličinu i dimenzije ekrana, kako bi se osigurala efikasnost stranice i olakšala upotreba korisnicima.


Internet stranica za mobilne telefone

Izrada ovakve internet stranice i njena optimizacija nosi sa sobom dodatne troškove, ali gubitak poslovanja i zarade je daleko gori ishod po Vas, pogotovo kada se u obzir uzme brzina kojim će se mobilni internet razvijati u budućnosti.


http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/03/wub-detalji-20-1.png

Izrada aplikacija za mobilne telefone


Izrada aplikacija za iPhone (iOS)

Svaka aplikacija koju izradimo je precizno kreirana da pomogne Vašem poslovanju da bude bolje, brže i efikasnije. Mi se fokusiramo na originalnost i zato su naše aplikacije optimizovane da odgovaraju specifičnim potrebama Vašeg poslovanja. Bilo da se radi o zdravstvenom osiguranju, bankarstvu, proizvodnji, trgovini ili kulturi i zabavi, mi imamo znanje i stručnost da Vas učinimo konkurentnim u bilo kojoj sferi poslovanja nezavisno od veličine Vaše kompanije/firme.

Mobilni UI/UX dizajn

Uspeh svake aplikacije zavisi od njenih performansi, dizajna i lakoće korišćenja i mi u WUB Medialab-u stavljamo akcenat na nesmetano i lako korišćenje. Bolji UI i UX vode do visokog nivoa efikasnosti, i zato je svaki program strogo proveren pre nego sto ga isporučimo. Kroz planiranje, testiranje i redizajniranje utvrdjujemo da finalni proizvod funkcioniše kako treba, bez ikakvih problema i grešaka.


Izrada aplikacija za Android

Zašto da se Vaša internet stranica optimizuje za Android uredjaje¬? Odgovor je jednostavan: Android trenutno poseduje najveći udeo na mobinom tržištu. Ako želite da zadržite postojeće klijente, a pritom i da pridobijete nove i proširite Vaše poslovanje na internacionalno tržište, onda morate biti deo svetski najpopularnije mobilne platforme. Mi pokrivamo sve korake u tom procesu – od planiranja do izrade, implementacije do reklamiranja. Bilo da želite da napravite internet prodajnu stranicu, novu igricu ili program koji će poboljšati Vaše poslovanje, mi imamo znanje i stručnost da Vašu ideju pretvorimo u stvarnost.


Razvoj e-trgovine


Razvoj e-trgovine po potrebi klijenta

Nepostoje dve identične stranice koje se bave trgovinom. Svaka kompanija ima svoje potrebe, korisnike, razmenu informacija i potrebe održavanja. Rešenja koja su u ponudi nekada mogu da budu previše složena ili previše jednostavna i ne mogu da pruže potrebnu podršku Vašem načinu poslovanja. WUB Medialab Vam, s druge strane, nudi rešenje, koje će savršeno odgovarati Vašim specifičnim zahtevima. Internet trgovina po Vašoj želji korisnicima Vaše internet prodavnice daje jedinstveno i prilagodjeno iskustvo, lakšu komunikaciju, očuvanje lojalnosti i umanjenje “cart dropout“ slušajeva. Mi, kao Vaši partneri u e-trgovini, možemo da omogućimo platformu za rad i bazičnoj e-prodavnici, ali i kompaniji sa više od 1000 proizvoda, koja će biti potpuno prilagodljiva.

Prestashop platforma

Prestashop je bespaltan i otvoren program za izradu e-prodavnice. Napisan je vrlo jednostavno i organizovano i u sebi sadrži bezbroj mogućnosti, uključujući i mnogobrojne načine plaćanja. Nema „kočenja“ programa i sam izvor koda je dobro struktuisan, što omogućava laku modifikaciju. Funkcionalnost je potpuna i sama platforma zauzima malo prostora. Uz malo pomoći, preduzetnik vrlo lako može naučiti kako da je koristi.


Mobillna rešenja

E-prodavnica koja može da funkcioniše i na mobilnim telefonima Vas stavlja ispred konkurencije.


Upravljanje Vašom e-trgovinom

Organizujte proizvode, inventar, porudžbine, pošiljke i uvedite različite načine plaćanja.


Retargeting proizvoda

Izradite marketing rešenje kao što su udruženi marketing, reklame, izveštaji o navikama korisnika i načinima preporuke, prosledjivanje na društvenim medijima itd.


Magento platforma

Magento je proizvod, koji vam daje kreativnu kontrolu izgleda i funkcionalnosti vaše internet stranice. Naši programeri će Vam pomoći da postavite Vaš sistem i učiniće ga lakim za upotrebu. Različite mogućnosti i opcije mogu biti ukombinovane da bi internet stranica udovoljila Vašim potrebama. Takvo kombinovanje omogućava idelan balans izmedju poboljšanja iskustva korisnika i, s druge strane, poboljšanja komunikacije na Vašoj e-prodavnica. Naš tim inovativnih programera je sposoban da izradi organizovanu platformu, koja je lako upravljiva.Zainteresovani ste za saradnju?

Tu smo da Vam odgovorimo na sva pitanja. Pišite nam.


© WUB Medialab 2017 | All rights reserved.