http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/03/wub-background-54.png

Naše usluge

GRAFIČKI DIZAJN


Dizajniramo integrisana iskustva brenda koji zadivljuju digitalni svet. Od privlačnog dizajna web iskustva do e-trgovine, UI/UX i mobilnih aplikacija, izradjivanja WordPress-a po Vašim zahtevima i drugih platformi. Tu smo da damo život Vašim idejama i potrebama, makar u internet svetu. Naš  razvojni tim je tu da Vašu internet prezentaciju uskladi sa napretkom Vaše kompanije.


Pogledajte portfolio

Brend i njegov razvoj


Vizuelni identitet brenda

Stvaranje uspešnog identiteta brenda počinje sa spot-on brend strategijom, vodjenom našim jedinstvenim Visual Planning TM pristupom. To je nacin na koji utvrdjujemo šta Vaš brend predstavlja i stvorimo identitet brenda koji je ubedljiv, budi uspomene i emotivno povezuje na racionalnom nivou. U sledećoj fazi se staramo da svaki kontakt i interakcija s vasim brendom daje snažnu poruku brenda i jasno daje do znanja sta predstavljate.

Strategija brenda

Naša brend strategija koristi dizajnerski pristup i strogu analizu tržišta da bi stvorili neodoljive predloge, bez obzira da li se brend „stvara od nule“, ponovno uspostavlja već postojeći ili izradjuje celokupan sistem, kako bi se definisao opseg brenda. Vaš brend, njegova ciljna grupa i svet u kom živi ćemo proučiti kao tim koji nije sastavljen samo od stratega, već i dizajnera, klijentskih usluga i, naravno, Vas kao i svakog drugog stručnjaka za koga smatramo da bi inspirisao strategiju Vašeg brenda.


„Osvežavanje“ brenda

Dozvolite da dovedemo u pitanje „status quo“ u kom se Vaš brend nalazi i da istražimo sve mogućnosti, kako bismo pronašli način da se kroz modernizaciju Vaš brend uzdigne. Da li ste spremni za uspešniji pristup i drugačiji pravac razvoja? Otvaranje Vašeg brenda ka novim tržištima i grupama potrošača? Stvaranje ograničene serije proizvoda? Izmišljanja rupe na saksiji? Mi smo tu za Vas.


Ostale usluge:Zainteresovani ste za saradnju?

Tu smo da Vam odgovorimo na sva pitanja. Pišite nam.


© WUB Medialab 2017 | All rights reserved.