http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/03/wub-background-62-1.png

Naše usluge

DRUŠTVENE MREŽE


Jedan od najrkitičnijih delova svake društvene mreže je kako objavljivati prave ideje i pravi sadržaj, i to raditi konstantno. Za ovakve objave zahteva veoma veliku posvećenost. Sačuvajte Vaše vreme i novac i dopustite da mi vodimo računa o Vašim socijalnim mrežama. Imamo veliko iskustvo u objavljivanju i marketingu na društvenim mrežama, i dajemo sve od sebe da vodimo Vaš biznis uspešno.


Pogledajte portfolio

Društvene mreže


Postavka u socijalnim medijima i optimizacija

Nebitno da li po prvi put otvarate stranicu posvećenu Vašoj kompaniji ili osvežavate trenutno stanje u socijalnim medijima, naši marketing stručnjaci će u saradnji s Vama raditi na punoj optimizaciji stranice Vaše kompanije, kako bi olakšali pronalaženje iste tokom pretrage. Optimizacija Vaše stranice uključuje sve fotografije, tagline koji je optimizovan za ključne reči i bio, potrebne informacije o kompaniji kao što su istorija kompanije, radno vreme i kontakt. Stranica, koja je upotpunjena dopadljivim fotografijama i odgovarajućim ključnim rečima, se lakše pronalazi tokom pretrage.

Kampanje u društvenim mrežama

Kampanje, koje kreiramo za Vas, nisu fokusirane na preuranjene i ishitrene odluke budućih klijenata, već su dizajnirane kao otvoreni kanal za iskrenu i dvosmernu komunikaciju, kroz koju merimo i optimizujemo delovanje na postavljeni cilj. WUB Medialab kampanje su zabavne, jedinstvene, i pre svega daju rezultate!


Nedeljno kolektovane objave

Pronalazimo članke i objave, koji su u trendu u industriji u kojoj poslujete, i objavljujemo ih i delimo sa Vašim pratiocima kroz objave na Facebook-u, Twitter-u i LinkedIn-u. Jednom kada je Vaša stranica postavljena, mi Vam svake dve nedelje saljemo po tri objave. Imate dva dana da ih odobrite ili odbijete pre nego što ih objavimo. Koncentrišemo se na relevantne, informativne i zanimljive članke, infografike i statistike, koje su sproveli drugi ljudi. Generisanje ovakvih objava je sjajan način da održavate stalni kontakt sa pratiocima, a da ne trošite ni vreme ni novac na stalno osmišljavanje novih sadržaja. Neka drugi malo rade za Vas, a Vi sedite i uživajte u dobrobitima.


Facebook reklame

Reklame na Facebooku pomažu u izgradnji svesti o Vašem brendu kroz utiske i donose dodatnu razmenu informacija Vašoj Facebook stranici. Mesečni budžet se bazira na paketu koji se odabere. Algoritmi i informacije o korisnicima Facebook-a vam omogućavaju da se reklamirate željenoj vrsti klijentele. Reklame Facebook-a su vrlo fleksibilne. Promena reklama može da se vrši nedeljno ili da se upotrebi A/B testiranje za utvrdjivanje pristupa koji funkcionišu, a koji ne. Takodje, dostupni Vam postaju i korisnici Facebook aplikacije za mobilne telefone. A i od Facebook metrike dobijate na uvid neophodne informacije o efikasnosti stranice, metrike povezivanja, demografiji pratilaca itd.

Organizator socijalnih objava

Znamo da se pretrpani poslom. Zato mi ovaj deo posla obavljamo za Vas – sakupljamo materijal za objave, koje se odnose na Vaše poslovanje, proizvde i usluge. Imate predlog? Sjajno! Mi podržavamo Vaše učešće u aktivnostima u socijalnim medijima, kad god ste u mogućnosti. Iako mi za Vas održavamo strategiju u socijalnim medijima, vi ćete i dalje imati mogućnost da kreirate i objavljujete svoje ideje. Objavite sliku slavlja nekog od bitnih dogadjaja za Vašu kompaniju. Dozvolite svojim prijateljima i pratiocima da budu u toku s aktuelnim kompanijskim dešavanjima. To može samo pomoći Vašoj strategiji na socijalnim medijima.


Društvene mreže koje radimo:


Naši klijenti i socijalne mreže:


http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/05/wub-soc-client-logos-01-1.png
http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/05/wub-soc-client-logos-02-1.png
http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/05/wub-soc-client-logos-04-1.png

http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/05/wub-soc-client-logos-05-1.png
http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2017/05/wub-soc-client-logos-03-1.png

Zainteresovani ste za saradnju?

Tu smo da Vam odgovorimo na sva pitanja. Pišite nam.


© WUB Medialab 2017 | All rights reserved.