O NAMA


KO SMO MI?

Mi smo kompanija koja je Vama potrebna. U pitanju je moderna laboratorija u kojoj povezujemo trendove, stilove, potrebe, znanje i ciljeve. Kod nas možete pronaći različite proizvode, kao sto su: vizuelni identitet, brendiranje, izrada internet stranice prema Vašem ukusu i potrebama, SEO optimizaciju Vaše internet stranice, kao i ostalih stranica povezane s Vašom. Takodje, nudimo i reklamiranje Vašeg brenda na društvenim mrežama. Šta god poželite, naš tim Vam je na usluzi.

ŠTA MI RADIMO?

Mi se ne fokusiramo na veličinu komanije, već isključivo na Vaše razvojne planove. Cilj je da Vas učinimo jedinstvenim i prepoznatljivim, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Kroz razgovor dolazimo do razumevanje Vaših ideja i zajedno pronalazimo pravac u kojem će se ovaj napredak kretati zarad postizanja uspeha kojem težite, jer je Vaš uspeh i naš uspeh.


NAŠA MISIJA

U našoj web medija laboratoriji izradjujemo internet stranice, gradimo brendove i dizajniramo i Vašu i našu budućnost. Spajajući Vaše i naše želje i potrebe, tražimo tačnu formulu za Vaš uspeh.

UPOZNAJTE TIM


http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2015/12/wub-background-48.png

zlatko
zelenbaba

SEO

http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2015/12/wub-background-47.png

jovan
lakić

UI/UX Design

http://wubmedialab.com/wp-content/uploads/2015/12/wub-background-51.png

luka
kotur

Web development


Zainteresovani ste za saradnju?

Tu smo da Vam odgovorimo na sva pitanja. Pišite nam.


© WUB Medialab 2017 | All rights reserved.